Untitled
24 maa 2012
week 16: 15 t/m 21 maart

We zijn op 15 maart bij papa op kantoor op bezoek geweest. We moesten ons melden bij de balie, waar we ons moesten legitimeren (Bas niet, want die zou volgens de receptioniste niet veel kwaad doen; blijkbaar zag ik er gevaarlijker uit ??? ;-)). Papa kwam ons ophalen bij de balie en heeft ons naar zijn werkplek gebracht. Daar hebben we wat gedronken. Het was gezellig en Bas heeft zich keurig gedragen bij alle bewonderaars. Aan het eind van de middag zijn we naar Eline gewandeld. Daar waren opa en oma Van Aerle om op Eline te passen. We hebben soep en pannenkoeken gegeten en zijn daarna terug naar huis gewandeld.
De massagecursus is afgelopen, maar ik wil Bas graag iedere week blijven masseren. Dat heb ik op 16 maart gedaan en hij heeft er erg van genoten.
Op 17 maart zijn tante Willeke en oom Arjan op bezoek geweest. Tante Willeke had een mooi schilderij met een giraf erop gemaakt voor Bas. Samen met tante Willeke heb ik Bas in bad gedaan. ’s Avonds zijn we bij tante Maartje en oom Tom op bezoek geweest. Bas heeft de hele avond lekker in zijn kinderwagen liggen slapen.
18 Maart was een drukke dag. ’s Middags zijn we eerst naar de verjaardag van Esther geweest. Daarna zijn we naar de verjaardag van oom Anton geweest. Bas heeft even in zijn kinderwagen gelegen, maar was wat onrustig door de drukke dag.
Op 20 maart zijn we naar het weeguurtje geweest. Bas is weer wat aangekomen en weegt nu 5.750 gram. Later in de ochtend is Lieke met Julian bij ons geweest. Ze heeft Julian hier gevoed en daarna zijn we lekker van het mooie weer gaan genieten. We zijn in de kasteeltuin geweest en in het park in de Heiakker en hebben bij Bakker Bart een broodje gegeten. Het was erg gezellig.
We hebben op 21 maart Eline mee van school gehaald. Daarna zijn we bij oom Tom, tante Maartje en Eline op bezoek geweest.
Het is deze week erg mooi weer, we hebben dan ook flink veel gewandeld om lekker van het zonnetje te genieten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative